Milliardær­arvinger punget ut

Kjøpte nedslitt bolig for nær 40 millioner kroner.

STOR BOLTREPLASS: Fire søsken i Knappskog-familien gikk for få måneder siden til innkjøp av nabotomta til barndomshjemmet. Sistnevnte eiendom er plassert ytterst på øya (med tennisbane). Milliardærarvingene har kjøpt første bolig til venstre for barndomshjemmet (oransje tak). Foto: 2020 Norkart AS / Geovekst og kommunene / OpenStreetMap / NASA, Meti
STOR BOLTREPLASS: Fire søsken i Knappskog-familien gikk for få måneder siden til innkjøp av nabotomta til barndomshjemmet. Sistnevnte eiendom er plassert ytterst på øya (med tennisbane). Milliardærarvingene har kjøpt første bolig til venstre for barndomshjemmet (oransje tak). Foto: 2020 Norkart AS / Geovekst og kommunene / OpenStreetMap / NASA, Meti Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fire barna i den velstående Knappskog-familien sikret seg nylig en kremtomt på fire mål ytterst på Nesøya i Asker.

For 38 millioner kroner fikk milliardærarvingene tilslaget på eiendommen - som har om lag 60 meter strandlinje og egen dypvannsbrygge.

Det skriver Finansavisen.

- Vi ønsker ikke å kommentere hva vi skal bruke eiendommen til, sier den eldste av søsknene, Håkon Emil Knappskog (38), til avisa.

- Full oppussingsbehov

Sammen med resten av søskenflokken - Hilde Sofie, Håvard og Bjørn Halvard - er firkløveret godt kjent i området. Budstikka skriver at de med dette har overtatt naboeiendommen til barndomshjemmet - som fortsatt er i familiens eie.

Prisantydningen for Dr. Natvigs vei 2 var satt til 35 millioner kroner, men gikk til slutt 3 millioner over takst. Søskenflokken må på samme tid regne med å punge ut enda mer i oppgraderinger.

Eksteriøret bærer nemlig tydelig preg av moderniseringsbehov, og det samme gjelder for interiøret med sin 60-tallsstandard.

- Det er en gammel bolig som har behov for full oppussing, sier eiendomsmegler Vegard Antonsen i PrivatMegleren Thøgersen & Partnere til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.