Minihus solgt for kjempesum

Brennhet budrunde sendte kjøpesummen 1,2 millioner kroner over takst.

37 KVADRATMETER: Pengene satt tilsynelatende løst da denne eneboligen på Rodeløkka i Oslo skulle selges tirsdag. Foto: Inviso
37 KVADRATMETER: Pengene satt tilsynelatende løst da denne eneboligen på Rodeløkka i Oslo skulle selges tirsdag. Foto: Inviso Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg skjønte vel ganske tidlig at dette kom til å gå bra. Bare et par minutter etter at vi la ut annonsen, kastet interessentene seg på telefonen, sier eiendomsmegler Ali Aftab Inayat i DNB Eiendom til Børsen.

Forrige fredag presenterte han et lite trehus på Rodeløkka i Oslo for det åpne boligmarkedet. Eneboligen, som rommer beskjedne 37 kvadratmeter, hadde en prisantydning på 4,9 millioner kroner.

Ifølge Inayat kommer slike objekter sjelden for salg - der dette huset sist ble omsatt for 1.650.000 kroner i 2008. Det lot seg også gjenspeile i det voldsomme besøkstallet.

- Denne boligen er solgt to ganger i løpet av 100 år. Normalt ser vi kanskje 10-15 personer på visning. Her har vi hatt 105 innom, i tillegg til 53 interessenter som fulgte med fra sidelinja.

Kamp om huset

Tirsdag var det duket for budrunde som raskt skulle vise seg å bli brennhet.

- Det var bare fem som fikk muligheten til å delta. I løpet av to bud var vi allerede 500 000 over prisantydning. Til slutt var det to budgivere mot hverandre.

Det var nok til å presse prisen opp til svimlende 6,1 millioner kroner - altså 1,2 millioner over takst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer