Minihus solgt for kjempesum

Kapret en av Oslos minste eneboliger, men måtte likevel ut med mange millioner kroner.

GOD INTERESSE: Denne lille eneboligen på Nordstrand ble nylig solgt for flere hundre tusen over prisantydning. Foto: Google maps

GOD INTERESSE: Denne lille eneboligen på Nordstrand ble nylig solgt for flere hundre tusen over prisantydning. Foto: Google maps

Vis mer
Publisert

På Nordstrand i Oslo finner man noen av hovedstadens mest luksuriøse villaeiendommer. Å punge ut for en enebolig i denne bydelen, innebærer som regel at man må grave dypt i lommeboka.

Søndag ble imidlertid Nordstrands minste - og billigste - enebolig solgt på det åpne markedet. Ifølge Nordstrands Blad, som først omtalte salget, er eneboligen også den nest minste i Oslo.

Minihuset strekker seg over to plan og består blant annet av bad, vaskerom, to soverom, stue og kjøkken - fordelt på 78 kvadratmeter. Eiendommen som helhet har riktignok rikelig med boltreplass da tomta er på 620 kvadratmeter.

- Bra pris

Prisantydningen var satt til 5,35 millioner kroner, men med to budgivere i kast, ble den til slutt solgt for 5,6 millioner. Det utgjør en kvadratmeterpris på 68 589.

- Jeg er veldig fornøyd og synes det ble en bra pris, sier Kjerstin Falkum, eiendomsmekler i Schala & Partners, til Nordstrands Blad.

Minihuset i Nordstrandveien 123 ble opprinnelig bygget i 1945. Ifølge eierskiftehistorikken ble objektet sist omsatt i 2017 for 3,7 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer