Minihytta kan bli tidenes dyreste

Jakter prisrekord på denne lille hytta - uten innlagt vann, dusj eller do.

NY UTFORDRER: Hyttemegler Marius Berge tror denne minihytta på Nakholmen vil sette ny prisrekord i Indre Oslofjord. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

INDRE OSLOFJORD (Børsen): - Oppnår vi prisantydning på den hytta vi skal til nå, vil det bli ny rekord for småhyttene på øyene.

Marius Berger beveger seg med bestemte skritt opp de smale, gruslagte stiene på Nakholmen - forbi utallige dokkehus i alle slags farger. I 18 år har han operert som eiendomsmegler på hytteøyene i Indre Oslofjord.

Nå står han overfor et av sine mest spesielle oppdrag hittil.

- Dette er et lite stykke paradis, sier Berger om egen arbeidsplass og børster støv av skinnbootsene, før han forsvinner bak en liten hekk.

- Full oppstandelse

Megleren stanser foran inngangsdøra ved ei gul hytte på Nakholmen. Så vrir han om låsen på det som kan bli den dyreste minihytta noensinne solgt i øyparadiset.

- Mitt første salgsoppdrag var på faktisk på Nakholmen, og ligger like bortenfor denne, sier Berger og peker ut vinduet i retning sentrum.

Han flytter den ene håndflata til hodet og smiler.

- Jeg husker det ble full oppstandelse da den ble solgt for 2 525 000 i 2004. Enkelte mente at det var altfor dyrt. Så økte prisene til tre millioner, og da trodde vi toppen var nådd. Men så økte det til fire millioner. Fem millioner. Alle gangene trodde vi at toppen var nådd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer