Minihytte gikk 1,5 mill. over takst

Den knøttlille hytta, som må totalrenoveres, ble solgt for svimlende beløp: - Selger er overlykkelig.

KOKTE I BUDRUNDEN: Det var hard kamp om denne minihytta i Indre Oslofjord. Den endelige kjøperen punget ut 1,5 millioner kroner over prisantydning, og må ut med ytterligere for å få fritidsobjektet opp til dagens standard. Foto: Tor Lie
KOKTE I BUDRUNDEN: Det var hard kamp om denne minihytta i Indre Oslofjord. Den endelige kjøperen punget ut 1,5 millioner kroner over prisantydning, og må ut med ytterligere for å få fritidsobjektet opp til dagens standard. Foto: Tor Lie Vis mer
Publisert

I slutten av mars ble et oppussingsobjekt på 27 kvm uten bad, toalett eller innlagt vann lagt ut for salg på idylliske Bleikøya.

Selv med en kvadratmeterpris på da 140 000 kroner, og behov for omfattende rehabilitering, opplyste megler om uvanlig høy interesse forholdsvis tidlig i prosessen.

- Selv om det ligger begrensninger til grunn, skremmer det ikke markedet, uttalte Marius Berger i Eie Eiendomsmegling til Børsen i mars.

- Overlykkelig

Og han tok ikke feil. Mandag var det duket for budrunde. Prisantydningen var satt til 3,7 millioner kroner. Det ble imidlertid raskt tydelig at interessentene måtte ha et langt romsligere budsjett for å bli med i kampen om hytta.

Salgssummen endte nemlig 1,5 millioner kroner over prisantydning.

- Den gikk for 5,2 millioner kroner (192 592 kroner per kvadratmeter, journ.anm.), og selger er naturligvis overlykkelig. Det er en eldre herremann som nå skal nyte pensjonstida, sier Berger til Børsen.

Eiendomsmegleren opplyser at det var fem deltakere i budrunden. Det var til slutt en barnefamilie som fikk tilslaget og dermed har sikret seg en ny hytte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer