Minihytte sikret ellevill sum: - Satt ny standard

Småbarnsfamilie punget ut 170 000 per kvadratmeter.

STIV KVADRATMETERPRIS: En barnefamilie sikret seg denne uka en minihytte over to etasjer på Nakholmen i Indre Oslofjord. Overetasjen er innredet med to rom som benyttes som soverom. Foto: Hanne Bruland
STIV KVADRATMETERPRIS: En barnefamilie sikret seg denne uka en minihytte over to etasjer på Nakholmen i Indre Oslofjord. Overetasjen er innredet med to rom som benyttes som soverom. Foto: Hanne Bruland Vis mer
Publisert

Den profilerte eiendomsmegleren Marius Berger sparket denne uka i gang sesongens første salgsvisning på minihyttene i Oslo-skjærgården.

Det startet kruttsterkt for objektet på Nakholmen, som består av beskjedne 30 kvadratmeter. At fritidsboligen kommer med svært enkle fasiliteter som utedusj - og tørrklosett plassert i dusjrommet, framsto heller ikke avskrekkende på kjøperne.

- Vi hadde 161 interessenter som lastet ned salgsoppgaven, noe som er formidabelt høyt. Det kokte ned til totalt ni på visning, etterfulgt av en god budrunde, sier Berger i Eie eiendomsmegling Vinderen til Børsen.

- Betydelig

Minihytta ligger på den søndre delen av øya, og ikke kan skilte med sjøbeliggenhet. Prisantydningen var likevel satt til 4,9 millioner kroner.

- Jeg mener jeg traff ganske godt, sier Berger og sikter til salgssummen:

Mandag gikk objektet for formidable 5,1 millioner, som utgjør 170 000 per kvadratmeter.

- Selgeren er svært fornøyd. Dette er tross alt ei hytte som ligger midt på øya. Det er objektene langs sjøen som er mest populære, og prisene er deretter. Sånn sett er det satt en betydelig ny standard nå, forklarer Berger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.