Norges dyreste solgt etter 13 år

Luksushytta har vært forsøkt solgt siden 2008. Nå er det omsider slutt på tålmodighetsleken.

NYE EIER: Hytta, som bærer navnet «Skarvegløtt», har vært forsøkt solgt fra tid til annen siden 2008. Foto: Oh Shots
NYE EIER: Hytta, som bærer navnet «Skarvegløtt», har vært forsøkt solgt fra tid til annen siden 2008. Foto: Oh Shots Vis mer
Publisert

- Vi er fornøyde på både kjøper og selgers vegne, oppsummerer eiendomsmekler Kristian Karlsrud i Nordvik Frogner til Børsen.

Den mye omtalte prakthytta i Budalen på Geilo, lenge regnet som landets dyreste på det åpne fritidsmarkedet, er omsider solgt. Det skjer 13 år - og en håndfull meklere - etter at den først ble lagt ut for salg.

- Det har ikke stått på muligheter, og vi har vært nære tidligere, men her har det kun vært snakk om riktig nivå. Der var vi nå. Dette er en eksepsjonell hytte av god kvalitet som kjøper vil få god glede av i åra som kommer, fortsetter Karlsrud.

Det var Dagens Næringsliv som først omtalte salget.

- 40 000 arbeidstimer

Skarvegløtt har lenge lokket med «majestetisk landskap omringet av natur i verdensklasse». Det i tillegg til eksklusive løsninger, dobbeltgarasje, seks soverom og fem bad.

Så skal man heller ikke glemme vinkjelleren og innendørs svømmebasseng. Hvem som får nyte godt av nevnte goder, er imidlertid ikke offentlig kjent.

- Hva kan du si om kjøperen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.