Luksusutleie i Norge:

Norsk perle lokket stjernegjest: - Stas

Det er skrapt for luksuriøse utleieobjekter i Norge til sommeren. Og det er ikke bare nordmenn, men også en fotballstjerne, som lar seg friste.

LUKSUS: Det er skrapt for luksuriøse utleieobjekter i Norge til sommeren, og denne perla kan leies for 100 000 i uka. Foto: Espen Wilhelmsen / Wilhelmsen Photography AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er tydelig at nordmenn forbereder seg på sommerferie i Norge. De som leier ut feriehus og hytter har aldri tjent så mye som i år, sier Terje Berge, kommersiell direktør for Finn Reise, til Børsen.

Selv om palmesus og sydhavstemperaturer for mange erstattes med Norgesferie i år nok en gang, finnes det tilbud om ferieparadis også her til lands.

Langs kysten ligger det storslåtte tomter, med flere hundre kvadratmeters boltreplass. Felles for de privateide sjøperlene er «selvsagte» fasiliteter som innen- og utendørs svømmebasseng, boblebad, egen strandlinje, brygge, badstue, kino, trimrom, og sjøutsikt så langt øyet kan se.

Frister med solgaranti

En som går enda litt lenger for å tilfredsstille gjestenes behov, er en utleier på Sotra utenfor Bergen.

Funkisboligen, markedsført som «Hollywood på landet», nøyer seg ikke bare med eksklusive omgivelser både inne og ute. Den har til og med solgaranti.

Mer om det straks.

- Vilt

Utleietrenden med norske luksusboliger skjøt for alvor fart i fjor. Ifølge Berge i Finn Reise gikk prisene opp med 10 prosent i 2020. Han venter en økning på ytterligere 10 prosent i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer