- Pill råtten. Luktet kadaver

Norunn Bjørseth kjøpte råtten lutefisk fra Coop, og måtte se seg snytt for en lørdagsmiddag.

- Pill råtten. Luktet kadaver
Publisert

Norunn Bjørseth, bosatt i Krokstadelva i Nedre Eiker kommune, måtte droppe den planlagte lørdagsmiddagen. Da hun åpnet pakka med lutefisk fra Coop, fikk hun nemlig det hun beskriver som en «pill råtten» lukt midt i fjeset.

- Jeg er oppvokst ved kysten, og vet hvordan fisk skal lukte. Men med en gang jeg åpnet pakken, kjente jeg ei veldig stram lukt, sier Bjørseth til Dagbladet.

Hun skulle tilbringe lørdagen alene, og hadde derfor tenkt å unne seg noe litt ekstra. Men opplevelsen gjorde at hun rett og slett mistet matlysta.

Saken ble først omtalt i Drammens Tidende.

Tenner duftlys

Tross den råtne lukta, satte saltet Bjørseth lutefisken og behandlet den før hun satte den i ovnen. Ertestuingen og baconet var klart, og akevitten sto på bordet.

- Da jeg tok den ut, luktet det rett og slett kadaver. I dag går jeg rundt og tenner duftlys for å bli kvitt lukta, sier Bjørseth.

Bilder av nevnte pakke viser at den er datostemplet til 28.12.2018.

Bjørseth sier hun straks tok kontakt med Coop Obs ved Krokstadelva, der pakken var kjøpt. De beklaget og gir henne tilbake penger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer