Punger ut for eksklusiv Reitan-klubb

Kun personer 50 har tilgang - og du må være spesielt invitert.

LUKSUS: Dette spaområdet i kjelleren er blant fasilitetene medlemmene får tilgang til - så lenge de blar opp. Foto: Will Lee Wright
LUKSUS: Dette spaområdet i kjelleren er blant fasilitetene medlemmene får tilgang til - så lenge de blar opp. Foto: Will Lee Wright Vis mer
Publisert

I april 2019 kunne den norske milliardæren Odd Reitan (69) gjenåpne dørene på Britannia Hotel i Trondheim, etter en omfattende totalrenovering over tre år.

Reitangruppen kunne da vise fram intet mindre enn seks ulike restauranter og barer, 257 luksuriøse rom, samt en spa- og fitnessavdeling. Under den gullpolerte presentasjonen, ble imidlertid ett av hotellets fasilitetstilbud bevisst neglisjert.

For mens noen gjester mesker seg i champagne og kaviar i overetasjen, finner andre veien til hotellets eksklusive klubb i kjelleren.

- Må bli kontaktet

Konseptet har fått tilnærmet null redaksjonell omtale. Å nå ut til massene har heller aldri vært intensjonen.

- Vi har ikke markedsført produktet. Det har ikke vært nødvendig, sier hotelldirektør Mikael Forselius til Børsen.

For å bli innlemmet i det gode selskap, må du være spesielt invitert. Konseptet «Britannia Members Club» har et begrenset antall plasser med et tak på 50 medlemmer. Nå er det kun venteliste som gjelder.

- Det fungerer slik at du må melde din interesse for medlemskap. Så blir du kontaktet når det kommer en ledig plass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer