Punger ut for eksklusiv Reitan-klubb

Kun personer 50 har tilgang - og du må være spesielt invitert.

LUKSUS: Dette spaområdet i kjelleren er blant fasilitetene medlemmene får tilgang til - så lenge de blar opp. Foto: Will Lee Wright
LUKSUS: Dette spaområdet i kjelleren er blant fasilitetene medlemmene får tilgang til - så lenge de blar opp. Foto: Will Lee Wright Vis mer
Publisert

I april 2019 kunne den norske milliardæren Odd Reitan (69) gjenåpne dørene på Britannia Hotel i Trondheim, etter en omfattende totalrenovering over tre år.

Reitangruppen kunne da vise fram intet mindre enn seks ulike restauranter og barer, 257 luksuriøse rom, samt en spa- og fitnessavdeling. Under den gullpolerte presentasjonen, ble imidlertid ett av hotellets fasilitetstilbud bevisst neglisjert.

For mens noen gjester mesker seg i champagne og kaviar i overetasjen, finner andre veien til hotellets eksklusive klubb i kjelleren.

- Må bli kontaktet

Konseptet har fått tilnærmet null redaksjonell omtale. Å nå ut til massene har heller aldri vært intensjonen.

- Vi har ikke markedsført produktet. Det har ikke vært nødvendig, sier hotelldirektør Mikael Forselius til Børsen.

For å bli innlemmet i det gode selskap, må du være spesielt invitert. Konseptet «Britannia Members Club» har et begrenset antall plasser med et tak på 50 medlemmer. Nå er det kun venteliste som gjelder.

- Det fungerer slik at du må melde din interesse for medlemskap. Så blir du kontaktet når det kommer en ledig plass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.