Punger ut for luksusvilla

Marit Bjørgen og samboeren har kjøpt ny praktbolig i Holmenkollen, ifølge Finansavisen.

FLYTTER: Skidronning Marit Bjørgen pakker flyttelasset og oppgraderer til ny bolig i Holmenkollen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FLYTTER: Skidronning Marit Bjørgen pakker flyttelasset og oppgraderer til ny bolig i Holmenkollen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Marit Bjørgen og mannen Fred Børre Lundberg har kjøpt seg ny bolig i Holmenkollen, skriver Finansavisen.

Ifølge avisa punger paret ut 15,8 millioner kroner for eiendommen på to mål og et hus på romslige 259 kvadratmeter. Bjørgen og Lundberg skal ha fått tilslaget 700.000 under opprinnelig prisantydning.

Med på kjøpet fikk de blant annet to garasjeplasser, og sportsbod i felles underjordisk garasjeanlegg.

Oppgradering

Familien skal for øvrig ikke langt med flyttelasset. Eneboligen ligger nemlig 150 meter unna boligen som skiparet kjøpte i 2013.

- Det skal bli deilig med litt mer plass, uttalte Bjørgen den gang.

Huset de har bodd i fram til nå har rommet 163 kvadratmeter, og familien har dermed sikret seg en solid oppgradering. En av Bjørgens nærmeste venninner, Therese Johaug, har også tilhold i Holmenkollen.

I 2017 kjøpte hun seg enebolig like ved skianlegget.

Boligen, som ble beskrevet som en «påkostet praktvilla med majestetisk utsikt», hadde en prisantydning på 17 millioner kroner, men ble til slutt solgt for 18,8 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer