Astrid Uhrenholdt Jacobsen:

Punget ut for kjempevilla

Astrid Uhrenholdt Jacobsen har sikret seg en stor enebolig nordvest i Oslo.

NYTT HUSKJØP: Astrid Uhrenholdt Jacobsen har overtatt en kjempebolig i Sørkedalen i Oslo. Hun står ifølge offentlige dokumenter oppført som eneste kjøper. Foto: Cornelius Poppe / NTB
NYTT HUSKJØP: Astrid Uhrenholdt Jacobsen har overtatt en kjempebolig i Sørkedalen i Oslo. Hun står ifølge offentlige dokumenter oppført som eneste kjøper. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere langrennsstjerna Astrid Uhrenholdt Jacobsen (34) har denne måneden overtatt en kjempevilla i Sørkedalen i Oslo.

Eneboligen - som går over tre etasjer - inneholder blant annet fem soverom, trimrom i underetasjen, dobbeltgarasje, og en egen praktikantdel.

Ifølge en fersk tinglysning betalte Jacobsen 14,2 millioner kroner for eiendommen. Det var Avisa Oslo som først omtalte kjøpet.

Stor boltreplass

Ifølge salgsoppgaven er boligen fra 2007, og framstår godt vedlikeholdt både ute og inne. Den ligger også usjenert til i umiddelbar nærhet til marka. Jacobsen har også sikret seg stor utendørs boltreplass med en tomt på drøye 700 kvadrat.

Hvor mye tid 34-åringen vil tilbringe i sitt nye krypinn framover, er derimot uklart.

Da Jacobsen la opp som idrettsutøver i fjor, fortalte hun til NRK at alt fokus skulle rettes mot legestudiene, som hun fullførte i år.

Flytter nordover

I slutten av juni ble det klart at hun har fått jobb som turnuslege i Vesterålen. Overfor TV 2 bekreftet den tidligere langrennsutøveren at hun dermed flytter nordover i halvannet år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer