Bolig:

Reagerer: - Aldri sett liknende

Bengt H. Henriksen (56) fra Vestby har aldri sett andre boliger med samme løsning.

SNEDIG VRI: Bengt H. Henriksen har brukt dette som hovedsoverom i 15 år. Foto: Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling / Finn.no
SNEDIG VRI: Bengt H. Henriksen har brukt dette som hovedsoverom i 15 år. Foto: Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling / Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka skrev Dagbladet om en australsk boligannonse som vekket oppsikt.

Årsaken til den ekstra oppmerksomheten var en spesiell detalj: Huseierne hadde kombinert bad og soverom i ett og samme rom.

I ettertid viser det seg at vi ikke trenger å se til utlandet for å finne samme løsning.

Bengt H. Henriksen (56) fra Vestby har nemlig hatt badet på soverommet i over 15 år - og har trivdes godt med det.

- Det bare ble sånn. Vi hadde egentlig tenkt å sette opp en skillevegg, men har ikke gjort det, da løsningen har fungert utmerket slik som den er, sier Henriksen til Dagbladet.

Han understreker at rommene enkelt kan skilles til to separate rom, eller bare brukes som baderom, dersom framtidige eiere ønsker det.

- Fullt spa!

56-åringen forklarer at bade-soverommet, som han har brukt som hovedsoverom de siste 15 åra, har direkte utgang til en terrasse med boblebad.

- Det er med andre ord fullt spa!, sier han og humrer.

Nå ligger småbruket og barndomshjemmet ute for salg på Finn.no, da han og samboeren Kristin har kjøpt seg en flunkende ny leilighet i Drøbak. Planen er å flytte inn til sommeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer