Rønne solgt for ellevill sum

Formidabel interesse: - Jeg er ikke forundret.

SOLGT: Selv om tomta ble presentert som et «ferieparadis vel 30 minutter fra Oslo», er det ikke til å komme unna at bebyggelsen har sett langt bedre dager. Foto: Tor Lie. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Eiendommen gikk ut på markedet torsdag forrige uke. Deretter dro folk ut i båt for å kikke, så jeg fikk telefoner gjennom hele helga - også fra utlandet, så det sier litt om interessen.

- Jeg er ikke forundret, fortsetter megler Frode Bergsløkken i Eie Eiendomsmegling til Børsen.

Han var oppdragsansvarlig da en fritidseiendom på Brønnøya i indre Oslofjord ble solgt for godt over prisantydning mandag.

Stått urørt

Selv om tomta ble presentert som et «ferieparadis vel 30 minutter fra Oslo», er det ikke til å komme unna at bebyggelsen har sett langt bedre dager.

- Her har det ikke skjedd noe på mange år, men det er et kjempefint område. Eiendommen ligger usjenert til og har sjøutsikt mot vest.

Hytta ble bygget i 1942, har et bruksareal på snevre ti kvadratmeter, er uten tilknytning til vann og kloakk, og hadde en prisantydning på 2,9 millioner kroner. Til tross for at objektet er falleferdig, skremte ikke summen potensielle kjøpere.

- Det tikket inn et bud allerede søndag kveld, sier Bergsløkken, som ikke ønsker å utdype hvor mange som eventuelt deltok i budrunden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer