Dronning Sonjas nevø:

Selger arvevilla for 52 mill.

Dronning Sonjas bror og hans kone etterlot seg en luksusbolig på toppen av Oslo. Nå har arvingene bestemt seg for å selge barndomshjemmet: - Har vært mye selskapeligheter.

Til salgs: Dronningens nevø Karl Otto Haraldsen selger luksusvilla til 52 millioner. Foto: Lars Eivind Bones/ZOvenfra Vis mer
Publisert

VETTAKOLLEN: - Det er klart det er vemodig. Vi barna har hatt en fantastisk oppvekst her, og min mor bodde her fram til det siste. Nå håper vi at en annen familie vil ha like stor glede av eiendommen som vi har hatt, sier Karl Otto Haraldsen (62), dronningens nevø, til Børsen.

I midten av juli gikk Lis Ingeborg Haraldsen, svigerinna til dronning Sonja, bort - 87 år gammel. Hun etterlot seg tre voksne barn, som sammen arvet foreldrenes mangeårige hjem - en luksusvilla i fasjonable Stjerneveien i Oslo.

Nå har søskenflokken bestemt seg for at boligen skal selges. Prisantydning er satt til svimlende 52 millioner kroner.

- Vi er alle for lengst godt etablert på hver vår kant, og ser ikke et behov for å flytte på oss. Det vil være for tungt og omfattende, forklarer Karl Otto, idet han tar imot Børsen i villaens vinterhage, med langstrakt byutsikt i bakgrunnen.

- Mye selskapeligheter

Selve boligen - som går over tre etasjer og har et primærrom på 243 kvadratmeter - kan blant annet skilte med fire soverom, utendørs svømmebasseng, hagestue, samt garasje med plass til to biler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer