Selger «et stykke Norge»: - For bemidlede

Giganteiendommen beskrives som svært innholdsrik. Men du må være forberedt på å bla opp.

OVER 30 000 DEKAR: Denne privateide utmarkseiendommen i Nordland blir nå forsøkt solgt. Foto: Kathinka Herbst
OVER 30 000 DEKAR: Denne privateide utmarkseiendommen i Nordland blir nå forsøkt solgt. Foto: Kathinka Herbst Vis mer
Publisert

- Dette er mildt sagt en svært innholdsrik eiendom. Stikkordene er friluftsliv, jakt og fiske, sier eiendomsmegler Marius Berger til Børsen.

Han har fått i oppdrag å selge det som skal være den største privateide utmarkseiendommen i Rana kommune i Nordland. Neste uke starter offisielt jakten på den nye eieren av massive 30 300 dekar, eller 30,3 millioner kvadratmeter med jakt- og friluftsparadis, om du vil.

- Dette er flere tusen dekar med villmark i variert terreng. Du har elv, fiskevann, myr og skog. På eiendommen, ved Øvre Helgåvatnet, har du også et tun med to hytter av god kvalitet, utedo og vedskjul. Det ligger utrolig idyllisk til.

Ikke for hvermannsen

Han fortsetter:

- I tillegg finnes en tredje hytte på andre siden av vannet. Da tar det deg en halvtime med båt fra tunet for å komme seg dit.

- Du selger halve kongeriket her, virker det som. Hvem er målgruppa?

- Denne eiendommen egner seg for mennesker som er veldig glad i friluftsliv, jakt og fiske, og som ønsker å sikre seg et stykke Norge for å kunne utøve sin interesse. Da snakker vi gjerne om at dette er for bemidlede mennesker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer