Selger Oslo-perle etter 33 år

NRK-veteranen og kona er på flyttefot.

- HAR STORKOST SEG: Dan Børge og kona Mette Akerø skal flytte fra sitt hjem på Fagerborg i Oslo. Foto: Geir Olsen / NTB
- HAR STORKOST SEG: Dan Børge og kona Mette Akerø skal flytte fra sitt hjem på Fagerborg i Oslo. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere programlederen Dan Børge Akerø (69) og kona Mette Heitmann Akerø (53) har besluttet å selge sitt mangeårige hjem på Fagerborg i Oslo.

Ifølge eiendomsmeklerfullmektig Benjamin Ådna i DNB Eiendom kjøpte paret eiendommen for 33 år siden. Nå ønsker NRK-veteranen og kona seg videre.

- De kjøpte i 1987 og har storkost seg i boligen, men nå står pensjonisttilværelsen for tur. De flytter til Majorstuen, hvor de har kjøpt en stor leilighet på ett plan, sier Ådna til Børsen.

Rekkeboligen, som er i engelsk hagebystil, har et bruksareal på 357 kvadratmeter og går over fire plan. Her finner man blant annet tre soverom, fem stuer og to bad, hvorav ett har tilknyttet badstue.

Prisantydningen er satt til 29 millioner kroner.

- Dette er en stor ærverdig bolig med gode kvaliteter, som ligger i en blindgate og videre inn i en privateid fellesgate. Prisen er vurdert ut fra hva som tidligere er solgt i samme område.

- Entreen i kjelleren har også en pappfigur av Dan Børge. Er dette ment som et salgsfremmende tiltak?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer