Showbiz-konge selger prakthytta

- Det er vemodig.

EID I 25 ÅR: Jørg-Fredrik Ellertsen, som gjennom en lang karriere har arbeidet tett med norsk underholdningselite, selger landstedet sitt ved Grimstad. Foto: Privat
EID I 25 ÅR: Jørg-Fredrik Ellertsen, som gjennom en lang karriere har arbeidet tett med norsk underholdningselite, selger landstedet sitt ved Grimstad. Foto: Privat Vis mer
Publisert

- Jeg og min kone har hatt dette stedet i snart 25 år. Jeg var 65 da jeg kjøpte hytta, men nå er det på tide å si takk for meg, sier showbiz-legenden Jørg-Fredrik Ellertsen (89) til Børsen.

I 1996 kjøpte den profilerte manageren og produsenten en sjønær hytteeiendom i idylliske Homborsund sør i Grimstad. Kort tid etter ble originalhytta revet, før Ellertsen førte opp en helt ny og arkitekttegnet fritidsbolig.

Nå er sørlandsperla lagt ut for salg til den nette sum av 25 millioner kroner. Det var Fædrelandsvennen som først omtalte salget.

- Minner i veggene

Sjøhytta rommer cirka 120 kvadratmeter, og består av tre soverom, to bad, en større spisestue med peis, samt stue, kjøkken og kjeller. Inkludert på tomta er blant annet to båtplasser, et naust og gjestehus.

Ellertsen, som i løpet av sitt lange yrkesliv har samarbeidet med navn som Wenche Myhre, Dizzie Tunes, Vazelina Bilopphøggers, Hege Schøyen, og Øystein Sunde, forteller at hytta har blitt flittig brukt av både familie og venner.

- Min kone og jeg har hatt venner på besøk kontinuerlig. Så det ligger mange hyggelige minner i veggene her. Det er vemodig å selge. Vi elsker stedet, men alderen krever sitt, fortsetter Ellertsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.