Sikret gigantsum på to dager

Svensk budgiver var villig til å punge ut 25 millioner kroner for luksushytta - usett. Så kom en nordmann på banen.

PLANKEKJØRING: Det var formidabel interesse for denne toppmoderne hytta med optimal beliggenhet i skiparadiset Kvitfjell. To dager etter at den havnet på markedet, var den solgt - en million over prisantydning. Foto: Carsten Müller / LHM
PLANKEKJØRING: Det var formidabel interesse for denne toppmoderne hytta med optimal beliggenhet i skiparadiset Kvitfjell. To dager etter at den havnet på markedet, var den solgt - en million over prisantydning. Foto: Carsten Müller / LHM Vis mer
Publisert

- I løpet av to dager hadde vi helt vanvittige tall på Finn. Over 20 000 hadde klikket seg inn, noe som er veldig spesielt når vi snakker om en fritidsbolig på fjellet, sier eiendomsmekler Hallvard Brekke Klingen i Privatmegleren til Børsen.

Selv om det har vært et godt år for salg av fjellhytter, er realiteten for enkelte objekter brutal. Noen blir stående usolgt i mange måneder - og i visse tilfeller flere år.

Den venteleken unnslapp LHM Gruppen, utbyggeren av ei luksushytte på Kvitfjell, med eksepsjonelt god margin da de nylig solgte et høythengende fritidsobjekt i nevnte skiparadis.

Ville kjøpe usett

Til tross for krem beliggenhet, ligger den 245 kvadratmeter store fritidsboligen usjenert til med privat innkjøring på over 60 meter. Videre fristet salgsoppgaven med fem soverom, egen grillhytte, garasje, toppmoderne inventar og eksklusive detaljer.

Prisantydningen på 25 millioner kroner skremte ikke potensielle kjøpere - tvert om. På under 24 timer smalt en budgiver til med nevnte beløp på bordet - uten å ha satt sin fot på eiendommen.

- Vi holdt privatvisning allerede søndag. Mandag morgen ringte en ny kunde fra Bærum som satte seg umiddelbart i bilen og kjørte oppover for visning. Så dukket en tredje interessent opp fra Sverige. Han hadde naturligvis ikke anledning til å komme til Norge, men la inn bud på prisantydning, fortsetter Brekke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.