Slik falt toppmeklerne for hverandre

- Husker jeg at jeg tenkte: «Herregud, for en dust».

RADARPAR: Helene Solberg (34) og Hans Houeland (38) regnes som to av landets mest profilerte eiendomsmeglere. I tillegg er de kjærester, samboere og kolleger. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
RADARPAR: Helene Solberg (34) og Hans Houeland (38) regnes som to av landets mest profilerte eiendomsmeglere. I tillegg er de kjærester, samboere og kolleger. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Første gang vi møttes var Helene faktisk høygravid.

Hans Houeland (38) lener overkroppen bakover og vender hodet ut mot kontorlandskapet. Fem meter unna, på andre siden av glassdøra i DNBs lokaler på Skøyen, sitter kjæresten Helene Solberg (34) midt i en intens budrunde.

- Det tok noen år før vi traff på hverandre igjen. Jeg tror hun opplevde meg som cocky og lite imøtekommende.

Han er ikke fremmed for karakteristikken. Som toppmekler figurerer Hans Houeland jevnlig i spaltene. Ofte fordi penger har skiftet hender i hans profilerte nettverk, men også grunnet friske utspill om utviklingen i eiendomsmarkedet.

- Jeg er nok en litt uortodoks nordmann. Jeg tør å si det jeg mener, og det faller ikke alltid i smak hos andre. Når man stikker seg ut, får folk et elsk-hat-forhold til deg. Det har jeg akseptert.

- Magisk

De blir omtalt som meklerbransjens «superpar». Houeland har med sin brede erfaring solgt luksusobjekter i en årrekke, og fått tilnavn som «Norges heteste eiendomsmekler».

Solberg har fått stjernestempel for sin kometkarriere. I 2016 - knappe to år etter at hun forlot skolebenken - ble 34-åringen DNBs mest innbringende eiendomsmekler på landsbasis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer