Søker ti personer til «paradis»

- Det kan bli et nytt liv for deg.

IDYLLISK: Kysten av Tasmanhavet rommer en idyllisk del av New Zealand. Her er Mokau, som ligger rett sør for Awakino. Foto: Eduardo_il_Magnifico / Flickr / Creative Commons
IDYLLISK: Kysten av Tasmanhavet rommer en idyllisk del av New Zealand. Her er Mokau, som ligger rett sør for Awakino. Foto: Eduardo_il_Magnifico / Flickr / Creative Commons Vis mer
Publisert

Historien om den tyske mangemillionæren Karl Reipen og hans noe spesielle annonse får nå oppmerksomhet over store deler av verden.

Den tidligere iskaffe-mogulen oppfordrer nå folk til å søke om å bo sammen med ham i et øde kystparadis, skriver den newzealandske nettavisa Stuff.

- Nytt liv

Gjennom en annonse publisert to ganger i avisa New Zealand Herald jakter Reipen på ti personer i alderen opp til 70 år til det han beskriver som en potensielt livsendrende opplevelse på hans egen Awakino Estate.

- Hvis du er interessert i å leve et liv med en gruppe interessante mennesker, så kan det bli et nytt liv for deg, skriver Reipen.

Annonsen skrives i jeg-form, og er ikke signert.

- Du kan nyte fotturer, fiske, shopping, kajakkpadling, fugletitting, svømming eller å se på de fine dyra, fortsetter han.

Videre understrekes det i annonsen at de som skulle være så heldige å bli valgt ut kan få medbringe egen hest og benytte seg av inneområdet.

Han lokker også med egen vingård som et vakkert samlingspunkt for middager.

Reipen skriver at han har bakgrunn fra internasjonal business, men at han som liten gutt elsket å jobbe på gårder i Tyskland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.