Solgt i hemmelighet: Slår alle rekorder

Danmarks dyreste villa er solgt for svimlende beløp.

PRAKTTOMT: Denne eiendommen ble nylig solgt for en svimlende sum. Villaen ligger i det fasjonable området som strekker seg fra København og nordover langs Øresund, der flere av Danmarks fornemste og dyreste eiendommer ligger. Foto: Kortforsyningen / SDFE Skråfoto
PRAKTTOMT: Denne eiendommen ble nylig solgt for en svimlende sum. Villaen ligger i det fasjonable området som strekker seg fra København og nordover langs Øresund, der flere av Danmarks fornemste og dyreste eiendommer ligger. Foto: Kortforsyningen / SDFE Skråfoto Vis mer
Publisert

Det er ikke bare det norske boligmarkedet som har opplevd glohet temperatur under coronapandemien.

Nylig ble en gigantisk villa med 21 rom, fem bad, privat tennisbane og egen strandlinje, solgt i det som omtales som Danmarks dyreste bolighandel noensinne.

Eiendommen, som ligger i det velstående forstadsnabolaget Vedbæk nord for København, kom aldri ut på det åpne markedet. Salget gikk dermed gjennom i all hemmelighet til en foreløpig ukjent kjøper.

- Jeg kan bekrefte at vi har solgt eiendommen. Den er solgt som et diskret salg via vårt nettverk, sier eiendomsmekler Ivan Eltoft Nielsen til Boliga.

Sist solgt i 1995

Ifølge danske Ekstra Bladet, med henvisning til Boliga.dk, kommer det i tinglysningen fram at den 825 kvadratmeter store luksusboligen skiftet eiere for svimlende 150 millioner danske kroner. Det tilsvarer om lag 217 millioner norske.

Ifølge eierskiftehistorikken ble villaen sist omsatt for 18 millioner danske kroner i 1995.

Handelen knuser med dette forrige rekord innen boligsalg i Danmark. Hittil har det dyreste hussalget vært registrert i det fasjonable og villatunge strøket Hambros Allé i Hellerup i 2008.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer