Solgte bolig for 11,8 mill.

Kygo har kvittet seg med eiendom.

SOLGT: Kyrre Gørvell-Dahll har solgt eiendommen sin på Bønes. Foto: Vegard Wivestad Grtt / NTB
SOLGT: Kyrre Gørvell-Dahll har solgt eiendommen sin på Bønes. Foto: Vegard Wivestad Grtt / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 punget Kyrre Gørvell-Dahll (29), bedre kjent som Kygo, ut elleville 41 millioner for en eiendom på på Hopsneset i Bergen. Artisten byttet med det ut eiendommen sin på Bønes, som han kjøpte i 2016 for for 10,7 millioner kroner.

Selv om Kygo pakket flyttelasset og skiftet adresse, beholdt artisten boligen på Bønes - i alle fall fram til mars i år.

Ifølge en fersk tinglysning kommer det fram at 29-åringen har solgt huset som ligger i Kråkenesveien på Bønes. Det var Bergensavisen som først omtalte salget.

Prisen endte på 11 825 000 - i nærheten av én million mer enn hva han selv betalte for fem år siden. De nye eierne av boligen er Fredrik Rieber Lensberg og Karoline Djupevåg. De ønsker ikke å kommentere saken overfor BA.

Luksuskjøp

29-åringen skal altså fortsatt bo på Hopsneset. Da han kjøpte eiendommen for tre år siden, ble det omtalt som tidenes dyreste bergensbolig noensinne.

- Nå får jeg plass til gjester og inspirerende omgivelser som er perfekt til å lage musikk, uttalte Kygo den gang.

Eiendommen inneholder åtte soverom, flere stuer, eget bibliotek og en stor borggård med hestestall. Totalt er bygningen på over 1000 kvadratmeter.

Tomten er på hele 15,5 mål, med strandlinje. Badehuset har atskilt inngang for kvinner og menn, slik det sømmet seg da det ble bygget i 1918.

- Det er en fantastisk eiendom, et smykke, uttalte daglig leder Tom Jørgensen i Privatmegleren Vikebø & Jørgensen den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer