- Som å vinne i lotto

Jan Tore Kjær har solgt den famøse «tv-hytta» si.

- FERDIG MED SNØSCOOTER: Jan Tore Kjær kjøpte hytta i Sverige i 2010. I fjor ble den lagt ut for salg, og nå har han fått gjennomslag. Foto: Privat
- FERDIG MED SNØSCOOTER: Jan Tore Kjær kjøpte hytta i Sverige i 2010. I fjor ble den lagt ut for salg, og nå har han fått gjennomslag. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I november la tv-profil og tidligere VIF Hockey-direktør Jan Tore Kjær (51) ut fjellhytta si for salg. Fritidseiendommen ligger i Sverige, om lag tre timers kjøretur fra Oslo, og hadde en pris på 5,9 millioner kroner.

Fordelt over 225 kvadratmeter, kunne annonsen by på fire soverom, en stor stue og et romslig kjøkken, samt jacuzzi, badstue, scooter-garasje og en raus terrasse.

I første omgang forsøkte Kjær å selge hytta på egen hånd. Han innså imidlertid raskt at oppdraget var særdeles tidkrevende, og overlot dermed jobben til et meglerkontor i Sälen.

- Jeg hadde rett og slett ikke tid til å reise på hytta for å holde visninger, så vi satte bort jobben til en lokal megler. Etter at de kjørte en privatvisning, fikk vi solgt, sier han til Børsen.

- Spratt champagne

Kjær ønsker ikke å oppgi summen, men hytta skal ha blitt solgt tett opp mot prisantydning.

- Vi fikk først et bud, som vi valgte å avslå. Så kom det et nytt bud fra et svensk ektepar som vi valgte å godta. Hytta var allerede gjeldfri, så dette er som å vinne i lotto. Vi spratt en god gammel årgang med champagne da kjøpet var gjennomført, sier Kjær og ler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer