Stjernemeklerne kapret luksusbolig

Profilert meklerpar sikret seg «et lite stykke New York» midt i Oslo sentrum.

BARCODEUTSIKT: Helene Solberg og Hans Houeland lever av å selge luksuseiendommer. I denne videoen tar de oss med inn i sin egen nye leilighet, som snart står klar midt i Oslos nye Dronning Eufemias gate. Video: Lars Eivind Bones Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi kikket på flere leiligheter i Bjørvika, og var lenge fram og tilbake med hva vi egentlig ønsket oss. Så dukket denne opp, som vi falt fullstendig for.

Eiendomsmeklerne Hans Houeland (38) og Helene Solberg (34) har nå flyttet inn i det de omtaler som sin «drømmebolig».

I januar punget kjæresteparet ut 11,9 millioner kroner for en toppmoderne hjørneleiligheten ved eksklusive Barcode i Oslo sentrum.

- Hele leiligheten blir et konsept av sort og hvitt, der vi ønsker å spille på kontraster. Her kommer det et stort spisebord med plass til 11-12 personer. Det skal bli et samlingssted for venner og familie, sier Houeland og gestikulerer like ved kjøkkenøya.

- Ønsket noe unikt

Parets nye hjem består av tre soverom og to bad, samt stue med åpen kjøkkenløsning og enorme vindusflater. Alt omkranset av høyreiste bygninger og særegen arkitektur.

  • Se omvisning øverst i artikkelen.

- Dette er det nærmeste du kommer New York i Oslo. Når man står her, føler du nesten at du flyr litt. Du får virkelig Barcode rett inn i stua. Det store vinduet her skaper en helt sinnssyk romfølelse, sier Solberg og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer