Terje Formoe punget ut for strandperle

Skal ha gått hett for seg i budrunden.

ANKRER OPP: Terje Formoe har sikret seg denne strandperlen. Eiendommen ligger skjermet til i Ytre Randesund og tomta strekker seg over tre mål. Foto: Sondre Transeth / Sørlandsfotografen
ANKRER OPP: Terje Formoe har sikret seg denne strandperlen. Eiendommen ligger skjermet til i Ytre Randesund og tomta strekker seg over tre mål. Foto: Sondre Transeth / Sørlandsfotografen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er en veldig flott og sjelden strandeiendom. Selv om boligen er eldre, er den veldig godt vedlikeholdt og ligger for seg selv på en solrik og stor tomt, sier eiendomsmegler Joakim August Skadberg i Privatmegleren til Børsen.

Hele Norges Kaptein Sabeltann sikret seg nylig gull i form av en sjelden strandeiendom med egen dypvannskai og sandstrand i Kristiansand.

Strandvillaen ble lagt ut for salg i april med en prisantydning på 12,5 millioner kroner. Det lokket ifølge megleren et bredt marked.

- Den fikk mye oppmerksomhet da den ble lagt ut i markedet og var solgt etter bare ei uke, forklarer Skadberg videre.

VILLAKJØP: Terje Formoe sikret seg ny bolig i april for 14 millioner kroner. Foto: Tore Skaar
VILLAKJØP: Terje Formoe sikret seg ny bolig i april for 14 millioner kroner. Foto: Tore Skaar Vis mer

1,5 mill. over utropspris

Ifølge Fædrelandsvennen, som først omtalte salget, har Terje Formoe de siste 17 åra eid en større villa innerst i Hånesbukta som han nå forsøker å selge.

Selv punget Formoe ut 1,5 millioner kroner over prisantydning for å sikre seg sin nye eiendom i Ytre Randesund.

- Hadde dere priset den for lavt?

- Vi gikk flere runder på pris, og konkluderte med at den var satt til et fornuftig nivå på 12,5 millioner. Så ble det veldig godt oppmøte og en budrunde som resulterte i et salg på 14 millioner kroner, sier Skadberg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer