Thommessen har solgt luksusboligen

- Opplever partene som veldig fornøyde.

SKIFTER EIERE: Christian Thommesen og kona Cathrine har solgt leiligheten og flytter fra Vettakollen etter 11 år. Foto: Eiendomsfoto
SKIFTER EIERE: Christian Thommesen og kona Cathrine har solgt leiligheten og flytter fra Vettakollen etter 11 år. Foto: Eiendomsfoto Vis mer
Publisert

For drøye to uker siden skrev Børsen at finansmann og investor Christian Henrik Thommessen (62) skulle selge sin klassiske leilighet i Vettakollen.

Boligen, med en boltreplass på 270 kvadratmeter, hadde en prisantydning på 19,5 millioner kroner. For den summen sikret man seg blant annet utsikt mot Oslofjorden, fire soverom, tre bad, og heis direkte ned i garasjeanlegget.

- Enig før visning

Overfor Børsen bekrefter eiendomsmegler Fredrik Dyve i Privatmegleren at leiligheten nå er solgt.

- Den ble kjøpt etter privatvisning og direkte dialog med kjøper og selger. Det ble en veldig fin stemning mellom partene og de ble enige seg imellom, før visning.

- Hva ble boligen solgt for?

- Boligen gikk rundt prisantydning. Det har vært en utrolig positiv energi i dialogen mellom partene og jeg opplever partene som veldig fornøyde, sier Dyve.

- Barna har flyttet ut

For to uker siden forklarte Thommessen bakgrunnen for salget, der han og kona har kjøpt seg ny bolig på fasjonable Gimletoppen på Frogner.

- Vi har bodd i denne leiligheten i 11 år, men langt flere år i samme område, blant annet i hus. Det kjennes helt naturlig og riktig å flytte på seg nå, sa Thommessen til Børsen, og fortsatte:

- Det er en helt klassisk situasjon der barna har flyttet ut for lengst, og vi har kjøpt ny bolig, fortsatte han.

Christian Thommessen, som er bror til politiker Olaf Thommessen, har lang fartstid innenfor norsk næringsliv. 62-åringen ble først kjent gjennom Media Visions børseventyr på 80-tallet. Han har seinere vært direktør i Norsk Hydro og konsernsjef i industrikonsernet Glamox.

Han er i dag styreformann i Choose, eier av EVO, og brenner særlig for bærekraftige investeringer. Ifølge siste tilgjengelige tall fra Skattelistene, hadde Thommessen en inntekt på 1,2 millioner og en formue på 23 millioner kroner i 2018.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer