Thommessen har solgt luksusboligen

- Opplever partene som veldig fornøyde.

SKIFTER EIERE: Christian Thommesen og kona Cathrine har solgt leiligheten og flytter fra Vettakollen etter 11 år. Foto: Eiendomsfoto
SKIFTER EIERE: Christian Thommesen og kona Cathrine har solgt leiligheten og flytter fra Vettakollen etter 11 år. Foto: Eiendomsfoto Vis mer
Publisert

For drøye to uker siden skrev Børsen at finansmann og investor Christian Henrik Thommessen (62) skulle selge sin klassiske leilighet i Vettakollen.

Boligen, med en boltreplass på 270 kvadratmeter, hadde en prisantydning på 19,5 millioner kroner. For den summen sikret man seg blant annet utsikt mot Oslofjorden, fire soverom, tre bad, og heis direkte ned i garasjeanlegget.

- Enig før visning

Overfor Børsen bekrefter eiendomsmegler Fredrik Dyve i Privatmegleren at leiligheten nå er solgt.

- Den ble kjøpt etter privatvisning og direkte dialog med kjøper og selger. Det ble en veldig fin stemning mellom partene og de ble enige seg imellom, før visning.

- Hva ble boligen solgt for?

- Boligen gikk rundt prisantydning. Det har vært en utrolig positiv energi i dialogen mellom partene og jeg opplever partene som veldig fornøyde, sier Dyve.

- Barna har flyttet ut

For to uker siden forklarte Thommessen bakgrunnen for salget, der han og kona har kjøpt seg ny bolig på fasjonable Gimletoppen på Frogner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer