- Vi ønsket å trekke oppmerksomhet

Utradisjonelt prospekt for Rauland-hytte.

Avdeling: Aktiv Eiendomsmegler fristet med au pair avdeling i salgsannonsen til denne hytta i Rauland. Foto: Luke Tennant
Avdeling: Aktiv Eiendomsmegler fristet med au pair avdeling i salgsannonsen til denne hytta i Rauland. Foto: Luke Tennant Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Rauland i Telemark lå det nylig ei hytte for salg med denne beskrivelsen:

«Hytta med plass til hele stor familien og egen au pair avdeling.»

Hytta, som går over to plan, lå til salgs for i underkant av 3 millioner kroner. Og med på kjøpet var altså en egen avdeling til en eventuell au pair.

- Det er også et marked

- Er det stor etterspørsel etter au pair-avdelinger i hyttemarkedet?

- Nei, det er ikke stor etterspørsel. Men det er et marked det og, sier eiendomsmekler Jeanette Arnesen Eriksrød.

Eriksrød sier at hun også var inne på tanken om å omtale den ekstra avdelingen som en gjeste- eller ungdomsavdeling, men det synes hun var lite «spenstig»

- Vi ønsket å trekke oppmerksomhet, og spille med ord i annonsen. Men det er absolutt en fin avdeling for dem som har au pair og som ønsker seg ei hytte.

Ifølge Eriksrød har interessen for hytta vært stor, og hytta ble solgt mandag. Den ekstra delen i hytta skal ikke ha blitt bygget spesielt med tanke på au pair, og «au pair avdeling» ble etter hvert fjernet fra annonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer