Vill interesse for 27 kvm uten bad: - Alt må tas

Den knøttlille hytta må totalrenoveres, og har verken bad, toalett eller innlagt vann. Prislappen har foreløpig ikke skremt bort potensielle kjøpere.

- KAN BLI EN PERLE: Eiendomsmegler Marius Berger står nå for salget av denne minihytta i Indre Oslofjord. Foto: Tor Lie
- KAN BLI EN PERLE: Eiendomsmegler Marius Berger står nå for salget av denne minihytta i Indre Oslofjord. Foto: Tor Lie Vis mer
Publisert

På Bleikøya i Indre Oslofjord har ei mikrohytte på 27 kvadratmeter fanget interessen til svært mange på få dager.

- Vi la ut annonsen på fredag, og har allerede fått i underkant av 12 000 klikk. Det er veldig mye på så kort tid, sier den profilerte hyttemekleren Marius Berger i Eie Eiendomsmegling til Børsen.

Hytta har verken innlagt vann, bad, eller toalett. Videre kreves omfattende rehabilitering under strenge krav. Hittil har ikke disse faktorene virket avskrekkende på markedet.

- Vil se dobling

Berger opplyser at 103 personer har lastet ned salgsoppgaven, og at 16 interessenter har meldt seg på visning.

- Dette er et veldig høyt tall så tidlig i prosessen. Visningen er først 10. april, så jeg tipper at vi vil se en dobling - om ikke mer.

Minihyttene i Oslofjordens indrefilet er tradisjonelt sett svært ettertraktet. Bergers aktuelle salgsobjekt har gode solforhold, der rosinen i den berømte pølsa må sies å være beliggenheten.

Hytta ligger en kort ferjetur fra Aker Brygge, kan skilte med formidabel sjøutsikt og ligger bare få meter fra stranda.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer