Villa med «mørk historie» solgt

- Jeg ønsker ikke å si så mye om kjøper.

NY EIER: «Balders Have» ble solgt fredag. I løpet av åra har eiendommen huset en rekke profilerte personer innen norsk næringsliv. Foto: Inviso
NY EIER: «Balders Have» ble solgt fredag. I løpet av åra har eiendommen huset en rekke profilerte personer innen norsk næringsliv. Foto: Inviso Vis mer
Publisert

- Det er en utrolig spennende eiendom, med mye historikk i veggene og stort potensial, uttalte oppdragsansvarlig Carl Fredrik Solli i PrivatMegleren Solli & Partnere til Børsen i juli.

Tre år etter at luksusvillaen «Balders Have» ved Larviksfjorden sist skiftet eiere, gikk boligen igjen ut på det åpne markedet i sommer. Prislappen på eiendommen, som tidligere har huset en rekke profilerte familier innen norsk næringsliv, lå på 27 millioner kroner.

Overfor Børsen bekrefter Solli at praktboligen nå er solgt, og at en ny eier kapret objektet fredag formiddag.

- Det var budrunde med flere involverte. Til slutt kom vi opp på et nivå som begge parter var fornøyde med, sier han.

- Fulgt i en periode

«Balders Have» ligger usjenert til, byr blant annet på en egen øy med utsikt over vannet - og rommer en tomt på cirka tolv mål. Ifølge eierskiftehistorikken betalte forrige eiere 16 millioner kroner for objektet i 2017.

Solli ønsker ikke å kommentere salgssummen, men opplyser at kjøper fikk tilslaget for rett i underkant av prisantydning.

- Både kjøper og selger er godt fornøyd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer