100 000 seere forduftet

Smell for Discovery etter forhandlingsbrudd.

RAMMES: Forhandlingene om en ny distribusjonsavtale mellom Discovery og Telia ble brutt tirsdag. Foto: Matti Bernitz
RAMMES: Forhandlingene om en ny distribusjonsavtale mellom Discovery og Telia ble brutt tirsdag. Foto: Matti Bernitz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blåmandagen ble ekstra lang for Discovery og Telia-eide Get. Ikke bare endte en krevende forhandlingsrunde i brudd denne uka, men også i full splittelse og ordkrig.

Drøye tre døgn seinere er partene fortsatt ikke enig om en avtale. For Get-kunder betød det sorte skjermer da seersuksessen «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» ble sendt torsdag kveld.

Oversikten viser nå at 311 000 seere fikk med seg episoden i går kveld. Tilsvarende tall forrige torsdag var 409 000. Inkluderer man opptak, repriser og digitale tall, fikk forrige episode hele 711 000 seere.

- Leit

Tar man derimot utgangspunkt i bare lineære tall, falt torsdagens utgave med cirka 100 000.

- Det er nok en naturlig konsekvens av at vi er av Get sin plattform. Og det er selvfølgelig leit at dette skal gå ut over seerne. Episoden er heldigvis tilgjengelig for alle som ikke fikk se den på vår strømmetjeneste Dplay, sier kommunikasjonsdirektør for Discovery, Espen Skoland, til Børsen.

I går ble det kjent at Discovery og Get har tatt opp forhandlingene igjen, etter tirsdagens brudd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer