14 kvm uten do og bad solgt for 1,7 millioner

Svimlende kvadratmeterpris på salg av minileilighet i Oslo.

INGEN DO: Denne 14 kvadratmeter store leiligheten i Oslo ble solgt for 1,7 millioner kroner. Video: Inviso Media og Dagbladet TV Vis mer
Publisert

I januar ble en 1-roms leilighet på Bislett i Oslo lagt ut på markedet for i underkant av 1,8 millioner kroner. Tross en kvadratmeterpris på 125 000 kroner, har interessen vist seg å være formidabel.

Ifølge eiendomsmegler Isalinn Dotseth har hele 14 000 besøkt annonsen i løpet av tre uker.

- Det er få boliger i Oslo som ligger ute til under to millioner kroner, så det er trolig med på å generere mange klikk, sier Dotseth i Himla Eiendomsmegling til Børsen.

- Skremmende

Speiler man denne interessen med antall personer på visning, kan temperaturen derimot sies å ha falt betraktelig. I et tøft boligmarked som Oslo, er mange villig til å ofre et soverom. Når det gjelder å gi avkall på eget badeværelse, er ikke tilbøyeligheten like stor.

Fordelt over 14 kvadratmeter består nemlig denne leiligheten av et lite inngangsparti, en kjøkkenkrok og et oppholdsrom. Kjøper må derimot klare seg uten soverom - og ikke minst uten eget toalett og bad.

- For dem som ikke er vant til en leilighet uten bad eller toalett, kan det nok framstå litt skremmende. Prisen og området gjør at mange blir nysgjerrig, men at flere av ovennevnte grunn ikke velger å gå videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer