Bord til 17. mai:

17. mai-kjempe kutter uteservering

17. mai nærmer seg med stormskritt. Og har du penger å svi av, kan du allerede nå sikre deg bord i titusenkronersklassen.

FEIRING: I år faller Kristi himmelfartsdag på 18. mai. Ifølge Rekom-gruppa er det i år uvanlig stor interesse for kveldsarrangementene på 17. mai. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
FEIRING: I år faller Kristi himmelfartsdag på 18. mai. Ifølge Rekom-gruppa er det i år uvanlig stor interesse for kveldsarrangementene på 17. mai. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Pågangen rundt 17. mai er alltid stor, og interessen i år er enorm.

Det skriver Gabriel Lilleberg i utelivsgruppa Rekom i en e-post til Børsen.

Han svarer på spørsmål fra Børsen om det som tradisjonelt er en av årets travleste og mest innbringende dager for utelivsbransjen.

Og skal vi tro værmelderne blir årets maimåned varmere enn normalt - som med andre ord legger til rette for gode penger i kassa for steder som tilbyr champagne og fest, og ikke minst en uteservering.

Men skal man være sikret et bord i den potensielle solsteika på selve grunnlovsdagen, må man være ute i god tid, skal vi tro Lilleberg.

- Noe for alle

Han opplyser at de fleste stedene som er under Rekoms paraply har åpnet for booking av bord til grunnlovsdagen, og at de som gjenstår vil åpne i løpet av denne uka.

Bordpakkene man kan sikre seg varierer veldig fra sted til sted, ifølge Lilleberg, og det vil også være mulig å booke ulike pakker på et og samme sted.

- Vi ønsker å tilby noe for alle, og vil også ha enkelte pakker med alkoholfrie produkter. Pakkene varierer som alltid en del i pris, og avhengig av hva man ønsker seg og hvor mange man er ligger disse et sted mellom 0 og 40 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.