3000 OSM-medarbeidere ansettes i Norwegian

Ansatte i det Espen Høiby-ledete bemanningsselskapet OSM Aviation får et mangeårig ønske oppfylt.

- STORT OG VIKTIG: - Det er et stort og viktig strategisk steg på veien for Nye Norwegian at vi nå tar over det hele og fulle ansvaret for de selskapene hvor vi har vårt flygende personale ansatt, sier konsernsjef i Norwegian, Jacob Schram, her på hovedkontoret i Oksenøyveien. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
- STORT OG VIKTIG: - Det er et stort og viktig strategisk steg på veien for Nye Norwegian at vi nå tar over det hele og fulle ansvaret for de selskapene hvor vi har vårt flygende personale ansatt, sier konsernsjef i Norwegian, Jacob Schram, her på hovedkontoret i Oksenøyveien. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

3000 ansatte i bemanningsselskapet OSM Aviation blir nå direkte ansatt i Norwegian, melder Norwegian i en børsmelding fredag morgen.

Dette gjelder piloter og kabinansatte i Spania, England og USA som har vært ansatt i OSM Aviation, som ledes av tidligere SAS-kaptein Espen Høiby.

Dermed er det slutt på en konstruksjon som i årevis har skapt strid mellom ansatte og ledelse.

«Konstruktiv dialog»

- Det er et stort og viktig strategisk steg på veien for Nye Norwegian at vi nå tar over det hele og fulle ansvaret for de selskapene hvor vi har vårt flygende personale ansatt. Det å ha en direkte kommunikasjon med vårt eget personale er helt avgjørende for å bygge Nye Norwegian, sier konsernsjef Jacob Schram i en pressemelding.

Kypros-registrerte OSM Aviation Group har eid OSM Aviation Ltd. sammen med Norwegian 50/50 siden 2016. Dette samarbeidet avsluttes nå.

«Endringene vil imidlertid ikke medføre at permitterte medarbeidere vil kunne komme tilbake på jobb før trafikken tar seg opp igjen. De nasjonale vilkårene for permittering vil fortsatt gjelde», står det i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer