Truth Social

Advares mot Trump: - Ingen garantier

Trumps nye forretningspartnere minner om den tidligere presidentens forretningsblemmer og konkurser.

KONKURSRISIKO: Det er ingen garantier for at ikke dette selskapet også går konkurs, advarer Trumps nye forretningspartnere, og viser til den tidligere presidentens konkurshistorikk. Foto: Nicholas Kamm / AFP / NTB
KONKURSRISIKO: Det er ingen garantier for at ikke dette selskapet også går konkurs, advarer Trumps nye forretningspartnere, og viser til den tidligere presidentens konkurshistorikk. Foto: Nicholas Kamm / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I oktober kunngjorde USAs tidligere president, Donald Trump, planene om sitt eget sosiale medium, Truth Social.

Truth Social skal likne på Twitter, og er Trumps forsøk på å komme seg tilbake i sosiale medier. Han ble nemlig utestengt fra Twitter etter den dødelige stormingen av Kongressen i januar i fjor.

Slår alarm

Selskapet Digital World ønsker nå å slå seg sammen med Trump Media and Technology Group (TMGT), selskapet bak Truth Social.

Men et dokument signert Trumps nye forretningspartnere er alt annet enn lystig lesning for den tidligere presidenten.

I registreringserklæringen advarer nå Digital World investorer om Trumps tidligere konkurser og forretningsblemmer, ifølge blant annet Financial Times.

Viser til konkurser

«En rekke selskaper knyttet til Trump har begjært seg konkurs», skriver selskapet i registreringserklæringen.

«Det er ingen garantier for at TMTG ikke også vil mislykkes», tilføyer de.

De framhever konkursene i Trump Taj Mahal, Trump Plaza og Trump Castle, altså Trumps tidligere kasinoer i Atlantic City. Også de mislykkede satsingene Trump University, Trump Vodka og Trump Steaks, trekkes fram - blant annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer