Stakk fra regning på 82 000

- Aldri opplevd før

Gruppen som stakk fra en regning på 82 000 kroner 1. juledag, slipper å betale.

STORE SUMMER: Gruppen som stakk fra en regning på 82 000 svenske kroner fra restaurante Atmosfär i Malmö slipper å betale. Foto: Google Street View
STORE SUMMER: Gruppen som stakk fra en regning på 82 000 svenske kroner fra restaurante Atmosfär i Malmö slipper å betale. Foto: Google Street View Vis mer
Publisert

Gruppen spiste middag på restauranten Atmosfär i Malmö 1. juledag, og stakk fra regninga som kom på 82 000 svenske kroner, skriver Expressen.

En mann i gruppa har ifølge avisa hevdet at de i forkant avtalte med restauranten at middagen skulle betales som faktura. Det benekter restauranten.

Restauranten meldte mannen til politiet og krevde at betalingen ble gjort i etterkant. Pengene kom imidlertid aldri.

Denne uka ble etterforskningen henlagt på bevisets stilling.

- Jeg har drevet pub i 27 år og har aldri opplevd dette før. Vi lærte en dyr lekse. Men vi fortsetter og håper vi ikke går i samme fella igjen. Dessverre må vi akseptere at de har lurt oss og gå videre, sier restauranteieren til Göteborgs-Posten.

Mannen var mistenkt for bedrageri før politianmeldelsen ble henlagt. Han er også tidligere dømt til fengsel for blant annet 87 bedragerier mellom 2011 og 2017, ifølge avisa Sydsvenskan.