Alle ansatte mister jobben

- Likner finanskrisen.

- NEDSLÅENDE: Moelven Limtre AS legger ned avdelingen i Agder og dermed mister alle ansatte jobben. Foto: Moelven
- NEDSLÅENDE: Moelven Limtre AS legger ned avdelingen i Agder og dermed mister alle ansatte jobben. Foto: Moelven Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er en tung dag for oss i Moelven Limtre, og vi skulle så gjerne vært denne dagen foruten.

Selskapet Moelven Limtre legger ned sin avdeling i Agder og dermed mister 15 medarbeidere jobben. Det opplyser bedriften i en pressemelding onsdag.

- Dessverre må vi erkjenne at det ikke er grunnlag for videre drift ved avdelingen vår i Agder, sier administrerende direktør i Moelven Limtre AS, Rune Abrahamsen.

- Ligner finanskrisen

Det har vært permitteringer ved avdelingen i Agder siden starten av januar. Nå nærmer bedriften seg slutten av permitteringstida, og ser ikke grunnlag for å gjenopprette driften.

- Vi er nå på et aktivitetsnivå som likner det vi så under finanskrisen og på starten av 90-tallet. Alle prognoser for bolig- og fritidsboligmarkedet har vært nedslående i hele vår, og det har dessverre forverret seg. Det gjør at vi blir tvunget til å tilpasse produksjonen til markedet, sier Abrahamsen.

Beslutningen om nedleggelsen ble tatt på et styremøte i formiddag.

- Slik markedet er nå er det ikke økonomisk bærekraftig, forklarer Abrahamsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer