Apollo om SAS-samarbeid:

- Alt annet er uviktig

Nordisk PR-sjef i Apollo, Beatriz Rivera, bekrefter overfor Børsen at reiseselskapet ikke har vurdert å bryte samarbeidet med SAS.

MEKLING: Meklingen mellom partene i SAS-konflikten ble gjenopptatt onsdag. Foto: NTB
MEKLING: Meklingen mellom partene i SAS-konflikten ble gjenopptatt onsdag. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble meklingen i SAS-konflikten gjenopptatt.

Samtidig som meklingen foregår, øker reiseselskapet Apollo presset på partene. Det melder Dagens Industri.

- Velfungerende samarbeid

Ifølge avisa krever Apollo at partene kommer fram til en langsiktig løsning. Om ikke det skjer, så truer selskapet med å bryte det mangeårige samarbeidet. Det er kommunikasjonssjef i Sverige, Sandra Miller Kinge, som har uttalt seg til den svenske avisa.

Den pågående streiken har også berørt reiseselskapet, som per nå har flere tusen reisende i utlandet, som sliter med å komme seg hjem.

Den informasjonen mener imidlertid nordisk PR-sjef, Beatriz Rivera, at er feil.

Til Dagbladet sier hun at Apollo og SAS har hatt et velfungerende og stabilt samarbeid i mange år. Et samarbeid både de og kundene er veldig fornøyd med.

Annet fokus

- Det er derfor helt naturlig at vi vil sette oss ned og snakke sammen når alt dette er over, og finne en felles vei videre, skriver Rivera i en SMS.

Rivera bekrefter at Apollo har jevnlig kontakt med partene i SAS, og har bedt de komme fram til en løsning å fort som mulig, av hensyn til deres kunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer