Apollo om SAS-samarbeid:

- Alt annet er uviktig

Nordisk PR-sjef i Apollo, Beatriz Rivera, bekrefter overfor Børsen at reiseselskapet ikke har vurdert å bryte samarbeidet med SAS.

MEKLING: Meklingen mellom partene i SAS-konflikten ble gjenopptatt onsdag. Foto: NTB
MEKLING: Meklingen mellom partene i SAS-konflikten ble gjenopptatt onsdag. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble meklingen i SAS-konflikten gjenopptatt.

Samtidig som meklingen foregår, øker reiseselskapet Apollo presset på partene. Det melder Dagens Industri.

- Velfungerende samarbeid

Ifølge avisa krever Apollo at partene kommer fram til en langsiktig løsning. Om ikke det skjer, så truer selskapet med å bryte det mangeårige samarbeidet. Det er kommunikasjonssjef i Sverige, Sandra Miller Kinge, som har uttalt seg til den svenske avisa.

Den pågående streiken har også berørt reiseselskapet, som per nå har flere tusen reisende i utlandet, som sliter med å komme seg hjem.

Den informasjonen mener imidlertid nordisk PR-sjef, Beatriz Rivera, at er feil.

Til Dagbladet sier hun at Apollo og SAS har hatt et velfungerende og stabilt samarbeid i mange år. Et samarbeid både de og kundene er veldig fornøyd med.

Annet fokus

- Det er derfor helt naturlig at vi vil sette oss ned og snakke sammen når alt dette er over, og finne en felles vei videre, skriver Rivera i en SMS.

Rivera bekrefter at Apollo har jevnlig kontakt med partene i SAS, og har bedt de komme fram til en løsning å fort som mulig, av hensyn til deres kunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.