- Ansatte må ha eget toalettpapir

Elon Musk omtaler selv Twitter som et fly i full fart på vei mot bakken. Nå forteller Twitter-ansatte at Musks desperate grep for å redde selskapets økonomi har nådd nye høyder.

KUTT, KUTT, KUTT: Elon Musk har gjort desperate grep i en forsøk på å snu Twitters økonomi. Foto: Patrick Pleul / Reuters / NTB
KUTT, KUTT, KUTT: Elon Musk har gjort desperate grep i en forsøk på å snu Twitters økonomi. Foto: Patrick Pleul / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Twitter har blitt snudd på hodet etter at Elon Musk kjøpte selskapet for 44 milliarder dollar i slutten av oktober.

Etter først å ha sparket halvparten av de ansatte, inkludert toppsjefen, økonomisjefen og policysjefen, sørget Musks klare ultimatum til de ansatte for en ny bølge av oppsigelser.

Nå har Musks kutt nådd nye høyder, forteller ikke-navngitte ansatte til New York Times.

Take-away og kroppsodør

75 prosent av selskapets ansatte har siden slutten av oktober enten sluttet eller fått sparken.

Twitter er som «et fly som styrer rett mot bakken med motorene i full brann og styringsfunksjonen ute av drift», skal Musk ha uttalt på et liveforum på Twitter i forrige uke, ifølge avisa.

Siden har han intensivert den økonomiske opprydningen kraftig.

De Twitter-sjefene som fortsatt er i jobb, skal ha fått beskjed om å operere utfra en null-budsjettering, altså å ikke ha noen utgifter. Enhver eventuell utgift må føres i et eget dokument og forsvares fra avdelingshold, skriver NYT.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer