- Ansatte skjelles ut

Folk strømmer til Hemsedal på vinterferie. Men flere ser ut til å tro at de også reiser på ferie fra pandemien, ifølge daglig leder ved Fyri Resort.

FLYTTET: Denne uka ble den nasjonale skjenkestoppen flyttet fra midnatt til klokka 22. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB

FLYTTET: Denne uka ble den nasjonale skjenkestoppen flyttet fra midnatt til klokka 22. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HEMSEDAL / OSLO (Dagbladet): Tre personer krysser veien til Fyri Resort, ikledd fullt slalåmutstyr. De har tilsynelatende nettopp avsluttet dagen i bakken, og er på vei tilbake til hotellet.

Det er mange som har funnet veien opp til Hemsedal i vinterferien. Fredag nærmet de seg en seksdobling av mennesker i kommunen. Det er viktig besøk for bedriftene i bygda, men det er ikke nødvendigvis problemfritt.

Denne uka ble den nasjonale skjenkestoppen flyttet fra midnatt til klokka 22. De store svingningene i nye bestemmelser for bransjen har vært utfordrende, spesielt for dem som driver med hotell. Det slår Richard Taraldsen, destinasjonssjef ved byens turistkontor, fast.

- Vi har Fyri Resort, hvor opplevelsen av å bare dra på hotellet er noe i seg selv. Mat- og drikkeopplevelsen er en del av pakka, så det har vært kjempeutfordrende.

- Folk blir forbannet

Henric Jacobsson, daglig leder ved Fyri Resort, sier seg enig med Taraldsen.

- Det har vært utfordrende. Det vanskeligste er at gjestene er forbanna på mitt personal fordi det er skjenkestopp klokka 22. Det er trist at ansatte skjelles ut fordi gjestene er på hotell og tror de kan gjøre som de vil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer