Ansatte varslet: - Kan bli permitteringer

Men ingen er permittert ennå, opplyser Nordic Choice Hotels-sjefen til Børsen.

PERMITTERINGER: Petter Stordalen-eide Nordic Choice Hotels må permittere flere hundre ansatte. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
PERMITTERINGER: Petter Stordalen-eide Nordic Choice Hotels må permittere flere hundre ansatte. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Noen av våre hoteller har i dag varslet sine ansatte om at det kan bli permitteringer. Ingen er ennå permittert, men om situasjonen ikke snur vil vi dessverre måtte gå til det skrittet. Og omfanget kan bli flere hundre som berøres, sier konserndirektør Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels til Børsen.

Dagens Næringsliv omtalte saken først, men Silseth sier det ikke stemmer at flere hundre i hotellkjeden er blitt permittert.

- Vi prøver å gjøre dette så skånsomt som mulig og i samarbeid med de ansatte. Derfor ber vi også om forståelse for at vi ikke vil gi detaljert, utfyllende eller mer informasjon på nåværende tidspunkt. Vi opplever det som trygt for våre ansatte og gjester så lenge man forholder seg til rådene gitt av helsemyndigheten. Og alle våre 207 hoteller holder åpent som vanlig, sier Silseth til Børsen.

Til Dagens Næringsliv sier konserndirektøren at han aldri har sett liknende tilstander.

- Ikke i nærheten. Dette har et omfang jeg aldri har opplevd tidligere, sier Silseth til DN.

Caledonien permitterer

Flere norske bedrifter opplever nå å bli hardt rammet som følge av coronaviruset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer