Åpen for Putin-prat: - En ære

Elon Musk inviterte Russlands president Putin til prat, og fikk svar. - Interessant, sier presidentens talsperson.

TWITTER-INVITASJON: Verdens rikeste mann, Elon Musk, ønsker seg en prat med Russlands mektige president Vladimir Putin. Foto: Joe Skipper / Reuters
TWITTER-INVITASJON: Verdens rikeste mann, Elon Musk, ønsker seg en prat med Russlands mektige president Vladimir Putin. Foto: Joe Skipper / Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den lydbaserte chatteplattformen Clubhouse har den siste tiden fått voldsom oppmerksomhet, både her hjemme og internasjonalt.

En rekke profiler innen politikk og næringsliv har den siste tiden trykket appen til hjertet.

Appen er foreløpig ikke åpen for alle; du må få en invitasjon fra en som allerede er inne i varmen, og du må ha en iphone. Denne eksklusiviteten er noe av bakteppet for at appen er kontroversiell. Digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H) fikk nylig kritikk for å invitere til en prat om en kommende stortingsmelding om «datadrevet økonomi og innovasjon» på appen.

- Demokratisk uansvarlig, hevdet jurist Jon Wessel-Aas.

Helleland fikk kritikk fra flere hold, og svarte i en kronikk i DN 13. februar.

Musk

En av dem som har forelsket seg i Clubhouse-appen er den eksentriske Tesla-gründeren Elon Musk. Han har allerede deltatt i flere diskusjoner, og for et par uker siden deltok han i en diskusjon om bitcoin.

- Jeg er tilhenger av bitcoin, sa Musk da, og la til at han var «litt for seint ute med å kjøpe dem».

Om han var seint ute med å kjøpe bitcoin, var han mye kjappere med å kaste seg på Clubhouse-bølgen. Det håper han at andre skal gjøre også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer