Corona-tiltak i Asker

Åpner kranene: - Gleder oss!

Asker har varslet at de avskaffer skjenkeforbudet. Bransjen tror ikke på tilsig av bargjester fra Oslo.

KLARE FOR GJENÅPNING: F.v. Emir Mena, Denis Menovski, Arben Mena og Dzan Mena ser fram til å åpne kranene på Lancelot igjen. Foto: Privat
KLARE FOR GJENÅPNING: F.v. Emir Mena, Denis Menovski, Arben Mena og Dzan Mena ser fram til å åpne kranene på Lancelot igjen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Etter at regjeringen tirsdag kunngjorde at de fjerner ringsystemet for smitteverntiltak i Oslo-området, har Askers ordfører Lene Conradi (H) ifølge Budstikka varslet at kommunen vil gjenåpne alkoholskjenkingen, som følge av at de senker tiltaksnivået til de nasjonale reglene.

- Har tapt veldig mye

Asker og nabokommunen Bærum stengte skjenkingen på kort varsel 12. november, noen dager etter Oslo og Drammen. I slutten av januar ble de to Viken-kommunene omfattet av ringtiltakene som følge av mutantutbruddet i Nordre Follo; de havnet innenfor ring 2, som også omfatter skjenkeforbud.

Nå åpner altså Asker høyst sannsynlig kranene igjen, etter drøyt tre måneder. Nyheten blir svært godt mottatt av ledelsen på Askers største utested Lancelot.

- Vi gleder oss til å starte opp igjen! sier bar- og restaurantsjef Arben Mena til Børsen.

Lancelot og søsterutestedet vegg i vegg, Blue Line Sportsbar, ligger midt i Asker sentrum og huser blant annet kjente Asker Jazzklubb. Utestedet er et familieforetak, og også medeierne Faiz Menoski og Denis Menovski deltar i samtalen med Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer