Åpner opp om moras død

Torsdag gir Victoria Marie Treschow Forsberg ut ei bok, som blant annet handler om mora, Mille-Marie Treschows, liv og død.

MOR OG DATTER: Mille-Marie Treschow døde brått i 2018. Victoria arvet investeringsselskapet Fresje, som nå er verdt over 130 millioner kroner, da mora døde. Foto: Andreas Fadum/Se og hør
MOR OG DATTER: Mille-Marie Treschow døde brått i 2018. Victoria arvet investeringsselskapet Fresje, som nå er verdt over 130 millioner kroner, da mora døde. Foto: Andreas Fadum/Se og hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et nytt intervju med VG forteller Victoria Marie Treschow Forsberg (33) om boka «Sommerfugl i kram snø», som hun gir ut torsdag.

Der forteller hun om hvorfor hun velger å gi ut ei bok om en av landets mest ærverdige familier. Hun forteller også om sorgen hun følte etter at mora, Mille-Marie Treschow, døde.

- Jeg hadde lenge tilpasset meg og vært flink pike. Etter min mors død, fikk jeg et stort behov for å ta ansvar for mitt eget liv – å finne tilbake til kjernen i meg selv. Jeg hadde blitt borte på veien, sier hun til avisa.

- Savner mamma

Treschow Forsberg har også gjort et intervju med Østlands-Posten i forbindelse med bokutgivelsen. Der forteller hun at hun hadde sønnen Nicolas på to år, og at hun var fire måneder gravid med sønnen Leo da mora døde.

Under arbeidet med boka var hun gravid med Oliver, som nå er blitt åtte måneder.

- Jeg kan plutselig begynne å gråte fordi jeg savner mamma, og da kommer barna bort for å gi meg en klem. Barn fanger uansett opp stemninger hos de voksne. Hvis jeg ikke forteller hvorfor jeg er lei meg, kan de bli redde, sier hun til avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer