Det skapte overskrifter da tidligere Nissan-toppsjef Carlos Ghosn rømte fra husarrest i Japan i desember 2019.
Etter å ha ledet det japanske bilselskapet i over 20 år, ble han i 2018 pågrepet og tiltalt for grov økonomisk utroskap.
Ghosn har hele veien hevdet sin uskyld - og sier at han rømte fra Japan av frykt for at han ikke ville få en rettferdig rettssak i landet.
Det var mens han var løslatt mot kausjon at han grep muligheten og rømte på utrolig vis - i en kasse laget for å frakte musikkutstyr.

Innrømmer rolle i ellevill flukt
- Ikke redd
I et nytt intervju med BBC snakker nå 67-åringen ut for første gang om den spektakulære flukten. To menn utkledd som musikere fraktet Ghosn ut av hotellet i kassen.
- Jeg kunne ikke vise ansiktet mitt i Tokyo, så det mest logiske var å legge meg i en kasse. Spesielt på et tidspunkt når det er mange konserter i Tokyo, forteller Ghosn til kanalen.
Deretter tok han lyntog til Osaka, der et privatfly sto og ventet.

Mener rikingens luksusbygging er ulovlig
- Når du legger deg i en eske, tenker du verken på fortida eller på framtida. Du lever i øyeblikket, sier Ghosn og fortsetter:
- Du er ikke redd. Du har ingen følelser, bortsett fra en enorm konsentrasjon og visshet om at dette er sjansen min, som jeg ikke kan gå glipp av. Går jeg glipp av den, må jeg bøte med livet og forbli et gissel i Japan på livstid.
Minuttene før flyet tok av, beskriver han som intense.
- Den halvtimen jeg lå i esken og ventet før flyet tok av, er kanskje den lengste halvtimen i mitt liv, forteller Ghosn til BBC.
Han anslår at han var i esken i rundt halvannen time, selv om det føltes som om det varte «halvannet år».

Tordner mot Nissan: - Forferdelig
Fikk elitesoldat-hjelp
Fluktflyet mellomlandet først i Tyrkia, før det landet i Beirut neste dag. Libanon har ikke en utleveringsavtale med Japan, så Ghosn har fått bli der i eksil siden - med bevæpnede vakter, ifølge BBC.
Ghosn skal ha betalt dyrt for å unnslippe rettssaken.

Vill interesse: - Tar helt av
Den tidligere amerikanske spesialsoldaten Peter Taylor skal være hjernen bak fluktoperasjonen.
Litt tidligere i år ble han sammen med sønnen sin, Michael Taylor, utlevert fra USA til Japan - der de nå risikerer tre års fengsel for innblandingen.
Da de to møtte i retten i juni, erkjente begge straffskyld.
Ifølge tiltalen betalte Ghosn rundt 1,3 millioner dollar for å få ham ut av landet, som tilsvarte rundt 10,8 millioner kroner.