Thomas Holstad:

Åpnet ny nettbutikk etter kjempebot

Stayclassy-gründeren forsøker seg på ny med nettbutikk - denne gangen med eget klesmerke.

I GANG IGJEN: Thomas Holstad har nå startet ny nettbutikk. Foto: Stayclassy AS
I GANG IGJEN: Thomas Holstad har nå startet ny nettbutikk. Foto: Stayclassy AS Vis mer
Publisert

For den nette sum av 1490 kroner kan du nå sikre deg en hettegenser med etternavnet til Stayclassy-gründeren på brystet.

Nettbutikken Trendit.no var nemlig oppe på nett lørdag, bare dager etter at bakmann Thomas Holstad fikk kritikk for å ha opprettet en innsamligsaksjon for seg selv.

«... det en kombinasjon av gode relasjoner til leverandørene, lave driftskostnader og en bevisst kostnadskontroll som gjør at vi kan tilby gode priser til kundene våre», står det på den nye nettbutikken.

Stengte nettside

Den tidligere realitydeltakeren har i en årrekke drevet nettbutikken Stayclassy. Den har vært omstridt da flere kunder har klaget på produktene og virksomheten. Forbrukertilsynet kom på banen i fjor og varslet bot på 1,5 millioner til Stayclassy, samt 400 000 kroner i smekk til Holstad selv.

Tvisten handler i hovedsak om at Stayclassy ikke har opplyst om førpriser, og at de har markedsført priskutt som ikke stemmer. Nettbutikken Stayclassy har vært nede siden fredag. På nettsiden står det at virksomheten er midlertidig stengt.

- Stayclassy avventer Forbrukertilsynet sin vurdering av vårt tilsvar, og en eventuell videre behandling hos markedsrådet før vi eventuelt åpner dørene igjen. I mellomtida jobber vi med våre eksisterende kunder og forpliktelser, skriver Holstad i en tekstmelding til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer