Åpningsklar Elkjøp totalskadd

- En katastrofe, sier regionssjef i kjeden.

SKULLE ÅPNE: Elkjøp-butikken som brenner i Stathelle lørdag skulle etter planen åpne neste uke. Bildet er til illustrasjon. Foto: NTB
SKULLE ÅPNE: Elkjøp-butikken som brenner i Stathelle lørdag skulle etter planen åpne neste uke. Bildet er til illustrasjon. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det brant lørdag kveld kraftig i en Elkjøp-butikk i Stathelle i Bamble kommune. Politiet meldte om brannen klokka 20.22.

Butikken skulle etter planen åpne onsdag neste uke.

- Alt var gjort klart til åpningsfest, sier regionssjef i Elkjøp, Ove Viken, til Dagbladet.

Operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt opplyste om «mye flammer» på stedet, og brannvesenet rykket ut til stedet med store ressurser - i alt 10-12 brannbiler.

Store skader

Søndag morgen jobber brannvesenet fortsatt på stedet med etterslokking. Butikken er totalskadd, bekrefter operasjonsleder i politiet, Victoria Hillveg.

- Det er helt åpenbart at det er store skader, men eksakt omfang og hvor store verdier som har gått tapt, må vi komme tilbake til, sier Hillveg til Dagbladet.

Politiet har foreløpig ingen formening om årsaken til brannen.

- Vi kommer til å gjøre videre etterforskning i løpet av dagen, når brannvesenet er ferdig på stedet. Det tar litt tid før vi får gjort våre undersøkelser, på grunn av mye gass og røyk.

- En katastrofe

Regionssjef Ole Viken opplyste lørdag kveld at ingen personer oppholdt seg i bygget mens brannen raste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer