Tok godværsgrep:

- Arbeidsdag blir frivillig for alle

Daglig leder Sindre Staff fikk nok en solid stjerne i boka av de ansatte, etter å ha innført unntakstilstand i sommervarmen.

GODVÆR: Daglig leder i Tromsø forsikringssenter, Sindre Staff, tok et uvanlig grep da temperaturene krøp over 20-tallet i Tromsø. Foto: Privat
GODVÆR: Daglig leder i Tromsø forsikringssenter, Sindre Staff, tok et uvanlig grep da temperaturene krøp over 20-tallet i Tromsø. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har sommervarmen herjet i store deler av landet, til glede for mange, men sikkert også til frustrasjon for dem som ennå ikke har trådt inn i sommerferiens lune favn.

Med det er det nok mange som drømmer om en unntakstilstand lik den de ansatte i Tromsø forsikringssenter AS våknet til mandag morgen.

«Hei folkens, i morgen er værmeldinga bare heeelt innafor så arbeidsdag blir frivillig for alle og vi avlyser ukemøtet», lød det nemlig i en tekstmelding daglig leder Sindre Staff hadde sendt ut til samtlige ansatte.

Det var avisa Nordlys som først omtalte saken.

- Unntakstilstand

Til Dagbladet kan Staff bekrefte mistanken om at finværsgrepet har falt i svært god jord.

- Det ble godt mottatt for å si det sånn. Jeg har fått meldinger fra folk som skal ta med ungene på stranda, og bilder av kaffekopper på verandaen, sier den daglige lederen.

Denne norske stranda har fått plass på topplista til worlds50beaches.com. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV Vis mer

Selv har han tatt turen ut på vannet, og regner med å tilbringe resten av dagen på båten.

- Det er nok av gråværsdager i Tromsø, så når vi får en dag som det her, så er det litt unntakstilstand.

- Full tillit

- Er dette et tiltak du vil anbefale andre ledere?

- Ja jeg vil egentlig si det, men det kommer selvfølgelig an på hvilken type bedrift man er, svarer Staff.

Til tross for unntakstilstanden er han likevel ikke redd for at det skal gå utover bedriftens kunder, forteller han videre.

- Kunder som ringer oss, de får kontakt. De ansatte har full tillit på sånne ting. Når man ser at folk jobber bra på, og jeg vet at telefonen blir tatt om det ringer, da går det an å gjøre sånn som det her, sier han muntert.

Tromsø forsikringssenter AS er en representant for Tryg forsikring i Troms, men heller ikke fra moderselskapet er Staff bekymret for represalier.

- Nei, jeg snakket med regionslederen om det i går, og responsen der ifra var tommel opp og «kos dere», humrer forsikringssjefen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer