Arctic-topp flytter til Sveits

Kjetil Bakken, strategisjef i Arctic Securities, flytter permanent til Sveits og skal lede meklerhusets nyoppstartede avdeling i alpelandet.

RIKINGFLUKT: En rekke norske investorer har tatt turen til Sveits. Her fra Zürich. Foto: S. Borisov / Shutterstock / NTB
RIKINGFLUKT: En rekke norske investorer har tatt turen til Sveits. Her fra Zürich. Foto: S. Borisov / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skriver Finansavisen.

Arctic har bestemt seg for å åpne et kontor i Sveits, som de i en pressemelding omtaler som «et viktig finanssentrum med en økende andel norske investorer, gründere og internasjonal kapital».

«Innen 1. april i år vil vi etablere en tilstedeværelse fra vårt kontor i Zürich. Arctic vil leie eget kontor innenfor felles kontorlokale, blant andre norske og nordiske investorer. Selve kontoret fremstår som elegant, moderne og har en praktisk beliggenhet i sentrum», står det i pressemeldingen.

- Jeg ser på det å starte Arctic i Sveits som en spennende og interessant utfordring. Jeg har stor tro på at vi skal lykkes. I UBS jobbet jeg en del med internasjonale og sveitsiske kunder, og har mange tidligere kolleger fra den tiden som fortsatt bor og jobber i Sveits, sier Bakken til Finansavisen.