Donald Trump

Avbrutt av programleder

USAs forrige president, Donald Trump, gjentok den usanne påstanden om at valget ble stjålet fra ham. Da ble han avbrutt av programlederen hos Fox News. Nyhetskanalen står selv overfor to gigantsøksmål anklaget for å spre valgløgner.

NOK ER NOK: Fox News-programleder Laura Ingraham, har framstått som en varm forsvarer og tilhenger av Donald Trump i lang tid. Her får hun nok av ekspresidenten. Video: Fox News. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Børsen): Fox News-programlederen Laura Ingraham, har framstått som en varm forsvarer og tilhenger av Trump i lang tid. Torsdag kveld amerikansk tid ringte han inn til programmet hennes. Da så hun seg imidlertid nødt til å avbryte den forrige presidenten på direkten.

Ingraham forsøkte å spørre Trump om hva han synes om at USAs nåværende president, Joe Biden, ønsker å gjøre det lettere å stemme, mens republikanere mange steder i USA presser hardt på for å gjøre det vanskeligere å stemme.

- Dersom du ser på det forrige valget, så var det skammelig. Det var et valg i den tredje verden. Det var skammelig. Delstatsforsamlingene godtok ikke mye av det som skjedde, svarte Trump.

Angrep høyesterett

Deretter fortsatte Trump å angripe amerikansk høyesterett som avviste tre forsøk fra Trumps allierte på å omgjøre valgresultatet i vippestater.

- Dersom du ser på tallene, så var tallene i enormt i vår favør i presidentvalget. Det var skammelig at de var i stand til å komme unna med det. Høyesterett hadde ikke motet til å gjøre det de skulle gjøre, sa Trump før Ingraham grep inn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer